Drive: Multiplier Mayhem

När NetEnt gör en slot brukar det bli väldigt bra. Det är just NetEnt som ligger bakom Drive: Multiplier Mayhem och i vanlig ordning är det ett riktigt bra spel. Det finns spännande bonusfunktioner samtidigt som du också kan vinna fina vinster i det vanliga spelläget. Return to Player-procenten är hög vilket innebär att du har goda vinstchanser. Allt detta tillsammans med en riktigt bra tematisering gör Drive: Multiplier Mayhem till ett klasspel.

Det är därför helt klart värt att kolla in Drive: Multiplier Mayhem som kan erbjuda de allra flesta spelarna något extra. Det är ett roligt tema, samtidigt som fokus på vinsterna inte tappas bort. Det finns riktigt goda chanser till att få vinster som är multiplicerade.

Tema

Det är inte jättesvårt att lista ut vad Drive handlar om. Det är såklart en slot med biltema. Det rör sig inte heller direkt om gamle Volvo V70 eller att hålla hastighetsbegränsningarna, istället är det ett spel där adrenalinnivåerna är skyhöga liksom hastigheten.

Det råder helt enkelt ingen tvekan om att Fast and the Furious har haft en betydande roll för NetEnt när de valde tema för den här sloten. Resultatet är i alla fall riktigt bra. Grafiken är snygg och det finns många roliga symboler. Dessutom följer spelets funktioner med i temat väldigt bra. Resultatet blir att tematiseringen verkligen gör att spelet höjs ytterligare. 

Spelfunktioner

Det är inget direkt konstigt när det gäller den mest grundläggande funktionen i spelet, hjulen. Du spelar nämligen med fem hjul i vanlig ordning och dessa fem hjul har tre rader vardera. Insatslinjerna är låsta på 15 stycken, något som fungerar väldigt bra i Drive: Multiplier Mayhem. Insatsmässigt finns det något för den som gillar att riskera såväl som för den som tycker om att vara försiktig i spel. 750 kronor är maxinsatsen och den minsta insatsen ligger på blygsamma 1,50 kronor.

Det som gör att Drive: Multiplier Mayhem sticker ut är möjligheterna till multiplikatorer. Något som ju finns i namnet: Drive: Multiplier Mayhem. Det som gör att det finns så många multiplikatorer är att wildsymbolen är belagd med en multiplikator, så det spelar därför stor roll vilket hjul wildmultiplikatorn kommer upp på. Om det är på det femte hjulet så får du en multiplikator på x5. Skulle det vara på det tredje hjulet blir det x3. Multiplikatorn som du får beror alltså på vilket hjul som wildsymbolen landar på.

Dessutom finns det free spins, scatters, och Nitro-symbols. En bra kompott av specialfunktioner som nog gör även den allra mest kräsne spelaren nöjd på den fronten.