Världens största pokerproffs

Idag så anses Phil Ivey vara den bästa pokerspelare i världen. Man säger att han är Tiger Woods i poker i med att han är väldigt framgångsrik och utseendemässigt påminner mycket om Tiger Woods. Den här mannen spelar främst så kallad cash games men har han också vunnit många titlar i Wold Series of Poker. Phil Ivey har vunnit enorma summor av pengar i sammanlagt 17 tävlingar på World Poker Tour och European Poker Tour och han har nått finalbordet 10 gånger.

Vunnit 200 miljoner dollar

På fritiden så är han vilken person som helst. Han spelar tv-spel och golf och gillar olika sorters vadslagningar. Det sägs att han är den personen som har vunnit mest pengar på poker någonsin och summan ligger på 200 miljoner dollar. Enligt Ivey så älskar han craps som är ett tärningsspel mer än poker och han har också erkänt att han har förlorat mer än 10 miljoner dollar på det.

Så gör du för att bi pokerproffs

Man behöver inte bli född som ett pokerproffs för att bli ett pokerproffs. Det krävs heller inget stort kapital för att bli ett pokerprofs. Det gäller bara att man har läst grunderna, taktisk och spelstil. Det är också en stor fördel om man har lätt för att läsa av människor. När man menar med att läsa av människor så syftar man på beteendet, hur man rör sig och många fler grejer som man kan läsa av en människa på.

Många böcker om poker

Phil Ivey blev inte ett pokerproffs i tidig ålder. Han är född år 1976 och blev inte ett pokerproffs innan han blev 20 år gammal. Så om du vill bli proffs på poker så ska du absolut inte tveka. Det handlar om att tro på dig själv att du kan klara det och du är redan halvvägs där. Det finns många böcker om poker så att du kan lära dig de avancerade sakerna och det finns också många pokersajter där du kan spela för att möta riktiga spelare från olika delar av världen.